Leverantörer

På Kronborg Tak och Bygg AB arbetar långsiktigt med både våra kunder och leverantörer.

Våra leverantörer är en viktig del i vår verksamhet. Vi arbetar med marknadens bästa leverantörer av tak, tätskikt och isolering. Att arbeta med de bästa ställer stora krav på oss som takläggare och den service som vi erbjuder våra kunder. Att ha en nära kontakt med våra kunder och leverantörer är en förutsättning för att ständigt kunna förbättra oss och erbjuda bra produkter och service.

Vi är medlemmar i Takcentrums T-Team. Medlemskap i T-Team takentreprenörer innebär att vi har genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar på materialfunktion och läggningsteknik. T-Team medlemskap också innebär att vi är engagerade och kan både material och läggningsmetoden utan och innan.

T-Team takentreprenörerna är väl bekanta med AMA normer och tillämpar dessa normer och direktiv i sitt dagliga arbete. T-Team medlemmarna kan montering och säkerhetskraven och vet exakt hur dessa krav ska hanteras.

Materialet vi använder oss av är tillverkade av Europas största leverantörer av tak och tätskiktsmaterial. Tätskiktsmaterialen är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

För ytterligare information om det material vi arbetar med besök gärna www.takcentrum.se. Där finns även en referenssida med de referenser som materialet vi arbetar med har använts.

Det är såhär det går till

Det är såhär det går till

Instagram did not return a 200.

följ oss på instagram